تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سرلشکر سلامی: حرکت‌های جهادی و شبانه‌روزی در قرارگاه سازندگی سپاه درجریان است

فرمانده کل سپاه گفت: در بُعد مأموریت سازندگی سپاه یک جوشش، نهضت و یک حرکت جهادی مستمر و شبانه‌روزی در جریان است و برای عبور دادن کشور از چالش‌ها و موانعی که اشرار و شیاطین نظام سلطه در مسیر حرکت انقلاب اسلامی قرار داده‌اند انگیزه‌ بالایی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین افتتاح مرکز فرماندهی و پایش پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) که با حضور فرمانده و مدیران عامل مجموعه‌های قرارگاه برگزار شد اظهار داشت: همه افرادی که در منظومه افتخارآفرین قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در مراحل مختلف طراحی، ساخت و اجرای پروژه‌ها نقش دارند مفهوم جنگ اقتصادی را در شرایط حساس فعلی تاریخ کشور، به خوبی درک کرده‌اند و خود را با الگو و مدل یک جنگ واقعی تطبیق داده‌اند.

 

وی افزود: در شرایط اقتصادی امروز، از کار نینداختن چرخ‌های اقتصادی و سازندگی کشور که عموماً قرارگاه در بخش‌های مختلف آن مشغول به فعالیت و تلاش است کاری خارق العاده و منحصر بفرد جلوه می‌کند و نشان می‌دهد که نصرت خداوند متعال در این عرصه جریان دارد.

 

فرمانده کل سپاه در ادامه بیان داشت: آنچه در عملکرد قرارگاه نمایان و دیده می‌شود درخشش دانش و فناوری در کنار اراده و ایمان است و بحمدالله شادابی و طراوت در مجموعه قرارگاه، هم در ستاد و هم در پروژه‌ها برقرار است و رعایت انضباط کاری و صرفه‌جویی در هزینه‌ها و یافتن ارزانترین و سریع‌ترین راه برای اجرای پروژه‌های کشور در این مجموعه جلوه مطلوبی دارد.

 

سرلشکر سلامی با اشاره به گستره ماموریتی و حوزه‌های کارکردی قرارگاه در سراسر کشور افزود: قرارگاه با ۳۱۵ پروژه فعال، در تمام جغرافیای کشور حضور دارد و این امر ایجاب می‌کند که نظارت بر این پروژه‌ها بر اساس آخرین علوم ارتباطات و اطلاعات و به صورت فناورانه‌ای صورت پذیرد تا مدیران مجموعه به صورت برخط و مستمر از روند اجرای پروژه‌ها مطلع باشند.

 

فرمانده کل سپاه با تمجید از اقدام قرارگاه در راه‌اندازی مرکز فرماندهی و پایش پروژه‌های عمرانی خود بیان داشت: نظارت بر پروژه‌ها صرفاً یک کار کنترلی نیست بلکه یک کار هدایتی و مدیریتی است و باعث ایجاد انگیزه در کارکنان و سرعت بخشیدن به فعالیت‌ها می‌شود و همدلی و همراهی در سطوح مختلف سازمان را به همراه دارد.

 

در ابتدای این مراسم نیز سردار سرتیپ پاسدار سید حسین هوش‌السادات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) ضمن اشاره به اهداف راه‌اندازی مرکز فرماندهی و پایش پروژه‌های قرارگاه گفت: به دلیل پهنه گسترده کاری قرارگاه و ضرورت پایش لحظه‌ای پروژه‌ها، این مرکز راه‌اندازی شد و بر اساس آن، امکان ارتباط صوتی و تصویری به صورت برخط و زنده با پروژه‌های مهم و تأثیرگذاری که در طرح ۵۰ در ۵۰ در دستور کار قرارگاه است فراهم می‌باشد.

 

گفتنی است؛ در این مراسم، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به صورت برخط با پروژه‌هایی از قبیل کارگاه ساخت کشتی سوم افراماکس، پروژه NGL۳۲۰۰ غرب کارون، طرح بزرگ آبرسانی غدیر، سد نرماب، پروژه بندر پارسیان و راه‌آهن خاش- زاهدان ارتباط برقرار کرد و طی گزارش مدیران این پروژه‌ها در جریان مراحل پیشرفت کار قرار گرفت./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار